KONTAKTA
WASA FOOTBALL CUP


info@wasafootballcup.com

Telefon +358-6-317-0573
Fax +358-6-312-0573

Adress
Krutkällarvägen 6
65100 Vasa
Finland
SENASTE NYTT FRÅN WASA FOOTBALL CUP

Wasa Footballcup tackar

8:54 pm 9th July 2017

Vilken häääääärlig weekend vi har haft! Wasa footballcup är nu över för denna gång. Vi hoppas att ni har haft lika roligt som vi, som har haft äran att arrangera cupen. Årets cup var 29 i ordningen, vilket betyder att vi firar 30 års jubileum nästa år. Som arrangörer av cupen vill vi växa, bli bättre och större. Nästa år hoppas vi att ännu fler lag kommer till den soligaste staden i Finland, för att spela fotboll, ha kul och kanske möta nya vänner.
Även om det är viktigt att vinna så anser vi att stämningen, kamratskapet och den skinande solen är nästan lika viktiga som segrarna.
Olympiarörelsens fader Baron de Coubertin lär ha sagt: att segra är inte det viktigaste, utan att deltaga och kämpa väl.
Wasa footballcup ären familjefest dit nästa 5000 personer kom i år. Spelare , tränare och föräldrar. Vi hoppas att ni alla har njutit av weekenden och hoppas få se er i nästa år igen.
Njut av sommaren och må väl.

Välkomna igen nästa år 6.-8.7.2018 

Close

Contact Us

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Maecenas mollis interdum!